Skal du på romantisk rejse til Paris?

Har du nogensinde overvejet at tage kæresten med til en storby som Berlin eller Malmø, fordi det ligger tæt på? Så kan du godt tro om igen. Det er den franske by Paris du skal tage hende til, hvis der skal være rigtig romantik.

I Paris kan du finde alt hvad hjertet begærer til en tur, der vil gøre kæresten blød i knæene og varm om hjertet. Om du så har tænkt dig at fri eller bare imponere – Paris er stedet for dig. 

Mangler du penge til turen? Intet problem

Står du i den kedelige situation at du ikke har penge til at betale for en romantisk rejse til Paris, så frygt ej. Der findes altid løsninger. Det hurtigste vil klart være at tage et af de nye sms lån, der findes på markedet. Dog skal du være opmærksom på at der ligger en del omkostninger forbundet med at tage et sådant sms lån. Men det kan dog være nødvendigt. 

Nu har du pengene til at tage kæresten eller konen til paris, hvad så? Ja, så bør du faktisk planlægge turen og få sat en dato i kalenderen. For at få bedst valuta for de penge du har lånt, bør du bestille dine flybilletter i god tid. Flyselskaberne har altid de bedste priser, hvis du bestiller dine billetter mindst 6 uger før din rejse. 

Hvad skal man se i Paris? 

Der er mange seværdigheder at se i den romantiske hovedstad Paris. Der er alt lige fra gamle monumenter som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Champs-Élysées. Der er mange forskellige ting og byen byder på en bred palette af kultur, historiske elementer og moderne kunst. Der er noget til enhver smag. 

Hvad anbefaler vi at du får set:

  1. Eiffeltårnet
  2. Triumfbuen
  3. Louvre
  4. Champs-Élysées
  5. Katakomberne under Paris
  6. Shoppinggaden Pitón

Katakomberne under Paris er noget helt særligt

Tilbage i 1800-tallet blev Paris’ kirkegårde så overfyldte, at man tog en drastisk beslutning. Man besluttede at grave alle de skeletter op, som lå rundt om på kirkegårdene. Derefter flyttede man dem ned under byen i lange udgravninger, hvor man stablede alle skelethoveder ovenpå hinanden, så de udgjorde væggene til katakomberne. 

Derfor møder der nu et meget uhyggeligt syn til de udforskende, som bevæger sig ned under Paris. Det er en spændende og interessant oplevelse, men man skal huske at følge med guiden – ellers risikerer man at fare vild dernede. Uanset om man senere bliver fundet eller ej, vil det være en skræmmende oplevelse at vandre alene rundt blandt tusindvis af skeletter. 

Man har brugt både knogler og skelethoveder til at stable de mange gange, som ses herover. Der var tusindvis af skeletter, som skulle flyttes og arbejdet tog mere end 5 år at få færdiggjort. Til gengæld var det en pragmatisk og opfindsom måde at løse byens problemer med de overfyldte kirkegårde. Desværre er der ikke så meget styr på hvem der ligger hvor, og familiemedlemmer til de afdøde, måtte bare se til at deres familie og venner blev flyttet ned i én stor bunke. 

God fornøjelse med dit lån og din rejse

Nu når du har styr på penge til rejsen, hvornår du skal købe flybilletter og hvad du skal se i Paris, ønsker vi dig rigtig god tur. Har du fået inspiration af denne artikel, må du meget gerne vende tilbage og give en opsummering af din tur. Vi ønsker du og dine kære må få en fantastisk oplevelse.