Derfor er franske beauty produkter de mest populære i verden

Frankrig er hele verdens beauty-guru, og overalt i mode- og beauty verdenen kigger man mod Frankrig, og særligt Paris for at finde tidens trends, og mærke pulsen på hele verdens skønheds pulsåre. Det er ikke uden grund at det forholder sig således, for Frankrig har uden tvivl noget som resten af verden kun kan drømme om 

Det underspillede franske 

I Amerika kan det ikke blive for meget, og ingenting er helt nok. Makeuppen er full-glam, foundationen full-coverage, tøjet er stort og struttende, og håret er sat op så ikke ét hårstrå sidder forkert. Til stærk kontrast står det franske. Det franske er underspillet, minimalistisk, fint og lidt sart. Det er ekatraordinært, ikke ekstravagant, og aldrig overdrevet. Beauty produkterne er simple, og tidsløse. Huden er naturlig, og velplejet.

Eksempler kan være mærker som Sisley, hvis skaber er relateret til selveste Napoleon. Mærket har stået stærkt på det franske marked i mange år, og kommer til at gøre det mange år endnu, fordi at kvalitet aldrig bliver for gammelt. 

Et andet eksempel er franske Biotherm et af de mærker, hvis fugtighedscreme er at finde i næsten alle danske hjem med internet, ikke fordi at den er billig, men fordi at den bare virker, og formelen ændrer sig aldrig.

I den dyrere ende, er det værd at nævne det eksklusive mærke La Mer, der med deres ikoniske Creme De La Mer, for alvor viser hvad fransk beauty kan være. Creme De La Mer har en enorm fanskare blandt danske og internationale superstjerner, som sværger til fugtighedscremen som den ultimative creme. Prisen er også derefter, og kommer i nogle butikker helt op mod 2.000 kroner for 60 milliliter.

Kort sagt, er det franske at fokusere på at pleje, og fremhæve det man har, i stedet for at prøve at ændre eller overdrive. Lækkert, velplejet hår med naturligt fald, røde læber, rosa kinder, blød hud og lange øjenvipper er alle symboler på ægte fransk skønhed.

Danmark kan også

I Danmark, og Skandinavien er vi verdenskendte for vores minimalisme. Hele verden kigger mod os, når det kommer til design og innovation. Netop derfor er det ingen overraskelse at vi i Danmark kan relatere til den franske måde at forstå skønhed på. Vi kan ikke lide det overdrevne, og er villige til at betale for kvalitet, holdbarhed og eksklusivitet. 

Med på denne bølge er danske Scandinavian Biolabs, som laver produkter til at undgå hårtab, baseret udelukkende på naturlige ingredienser. Især deres serum er nænsomt plejende og genopbyggende, og kan være med til at sikre fyldigt hår, selv når man når op i alderen. Det er nemlig næsten essentielt med velplejet hår med naturligt fald og volumen, hvis man vil leve op til de høje, franske skønheds standarder.

Det er typisk dansk, at lave disse produkter med naturlige ingredienser, fordi vi danskere er nogle af verdens mest miljøbevidste forbrugere, og derfor nægter at gå på krompromis med hvad vi påfører vores krop. Scandinavian Biolabs har også shampoo og balsam, som kan være med til at undgå hårtab.