Tag på date ligesom dem i Frankrig

I Frankrig er de rigtig gode til at tage på date, og det er generelt et rigtig romantisk land. I hvert fald på film, men er det også sådan i virkeligheden? Hvis du spørger en pige i Danmark får du nok svaret – ja – da Paris bare udstråler romantik og at blive friet til i Eiffel Tårnet er det absolut mest romantiske der kan ske for en pige.

Det skal du opleve når du er i Frankrig

Tag forbi Eiffel Tårnet og kom op i det 300 meter høje tårn der har udsigt over hele Paris. En fantastisk oplevelse som alle skal opleve. Selv dem med højdeskræk skal en tur op i tårnet, da de ellers vil gå glip af en unik oplevelse. Ikke nok med, at du kun skal stå i kø i 4 timer, så er det også super billigt at komme op i tårnet. Kun omkring 500 kroner per person skal du betale for at komme op i Eiffel Tårnet så det er jo næsten et røverkøb. Eller hvad? Måske vi er ironiske men det ved man aldrig. Det kan også være, at vi har tjekket prisen og det rent faktisk er den pris du skal betale for at komme drop.

Når det så er sagt, så er der rigtig mange restauranter og caféer i Paris som er meget hyggelige at besøge. Der kan du få Omelet du fromage og massere Café Latte som er to ting man forbinder med Frankrig.

Tag også forby Sydfrankrig

Skal du på en lækker date i Sydfrankrig er der mange gode byer at besøge. Det kan være at du skal en tur forbi Montpellier som er meget kendt for deres store plads i midten. En multikulturel by som med den over 1 million indbyggere er en kæmpe by nede i Sydfrankrig. Vi var engang dernede på en date arrangeret af Unik Dating hvor vi skulle ned og besøge både St. Tropez og Monte Carlo som er to byer dernede som er helt igennem fantastiske.