Tag på en romantisk rejse til Frankrig

Når der snakkes om romantiske rejser, er det svært at komme udenom Frankrig. Her finder du og din partner nemlig et hav af smuk kultur, der kan danne et rigtig godt grundlag for en meget romantisk ferie. I Frankrig finder du blandt andet Paris, der også er kendt som kærlighedens by eller lysets by. Paris er også kendt som en af verdens mest romantiske byer. Det lyder måske lidt klichéagtigt eller som noget, der er taget ud af en Disney film, men når man går Paris gennem i krogene, så er der bare slet ingen tvivl om, at denne by egner sig super godt til forelskede par.

Besøg nogle af Paris’ mest ikoniske steder

Hvis rejsemålet har sagt Frankrig – Paris, så har du allerede taget første skridt imod at give din kæreste en rigtig lækker og romantisk ferie. Byen byder på rigtig mange smukke seværdigheder, så det kan være svært at begrænse sig til nogle få udvalgte. Hvis i gerne vil på en hyggelig kærlighedstur rundt i byen, så overvej at leje et par cykler og start jeres cykeltur ved Triumfbuen, der er et smukt monument i Paris.

Steder som Eiffeltårnet eller for den sags skyld resterne af Notre Dame er næsten noget, i er nødt til at opleve, mens i er i byen. Dette er ligesom en slags fransk kulturskat, og så er der lige det med, at Eiffeltårnet nok er kendt som en af de største kærlighedsmonumenter i verden. Overvej især at besøge Eiffeltårnet i aftentimerne, hvor tårnet glitrer hver gang, der er gået en time.

Den smukke by kan skabe ny gnist i parforholdet

Der er ingen tvivl om, at en by som Paris er skabt til kærlighed. Dette mærker man ganske tydeligt, når man bevæger sig rundt i byen. Når aftenen falder på og i kommer tilbage til hotelværelset, så kan det også være, at den kærlighed kommer til udtryk her. Paris kan nemlig være et superfedt sted, hvis i gerne vil eksperimentere lidt med jeres sexliv. De mange smukke indtryk fra byen vil helt automatisk vil skabe en stemning, der sætter jer i det helt rigtige humør til netop sjov og erotik.

En god måde at eksperimentere med det intime forhold er ved hjælp af sexlegetøj. Dette er en meget bred betegnelse, og det kan således både være små ting såsom vibratorer eller en lille penisring, men det kan selvfølgelig også være legetøj til dominansleg og lignende.

Giv din udkårne en uforglemmelig shoppetur

Det er måske ikke helt din kop the, men hvis du gerne vil forkæle din kæreste, kan du eksempelvis tage hende med i det eksklusive Galeries Lafayette. Dette er et stort shopping center, der er fyldt til renden med designervarer.

Kombiner eventuelt turen hertil med en tur op til centerets tagterrasse, hvor i helt uden beregning kan nyde udsigten ud over byen. Det skal dog nævnes, at dette er en af byens dyrere shopping centre. Hvis pengepungen ikke er så stor, så tag en tur ned af Champs Elysées, der er en af verdens største boulevarder. Her finder du en masse billigere – men stadig supre lækre butikker.